pekah sume ini??

salam..

petang smalam ktika aku sedang bergolek2 di atas katil, tanpa aku pinta , aku tertido ( tanpa aku pinta la sangat..hehe) .. sdar2 aku tgk ari  dah lewat petang.. aku pon pegila mandi.. aku trase lapo yang amat.. yela dari pagi aku x makan.. lapo tahap ikan piranha r jawabnyer..

yang best tu ada sorang membe ni tbe2 datang blik aku.. dah r aku x rapat dengan dia..kenal2 muke macam2 tu jer.. tbe2 dia cakap jom teman dia g bli makanan.. chantek sangat la tu.. aku pon join je la dia.. mcm dia tau2 lak aku ni tgh lapo.. aku pon smpai cf g r bli nasi lemak + burger.. aku bungkus je sbb nak makan kat bilik.. burger tu lak memang menggoda habis tahap spicy chicken mcdeluxe.. x saba aku nak balik bilik.. pastu bertembung balik dengan dak yang ajk aku makan tadi tu.. aku tgk banyak gler makanan dia beli.. dia cakap kat aku dia bli makanan skali tuk malam.. so, malam x yah kuar lagi bli makanan.. aku rse tula idea terbernas.. aku pon g order 2 lagi burger daging.. ( x sihat btul gaya pemakanan aku ni)..

tbe2 aku terjaga..aku tgk kat tangan takde dah plastik makanan yang aku pegang tadi.. rupa2 nyer tadi tu sume mimpi.. sdey glerbabeng tahap hilang anak kucing yang aku dah bela 2 bulan.. aku tringin sangat nak makan burger2 yang telah ku bli di dalam mimpi tu tadi..patut r ada budak x knal bley ajak aku gi makan.. adeh.. aku pon trus msj cikwanik untuk mengajak beliau makan.. sbaik ada cikwanik yang sentiasa sudi teman aku makan.. trima kasih cikwanik..

pengajarannya di sini anak2.. 
 a) janganlah kte tdo petang
 b)janganlah lapar seblum tdo
 c) janganlah terlalu berharap.. nescaya anda akan kecewa kalo tau tu sume mimpi

lepas ni sesape lapo jom ajak aku makan.. aku okey punyer.. keutamaan diberi kepada cikwanik..hehe

burger ku..(T.T).. sob2..

10 kritikan untuk post ini:

NaqeebLukhman said...

kalau burger tu...
aku makan daging dia ajer..

roti dan eksesori tambahan tu aku
buang... akalu ada member sebelah
aku passs kat dia...

*kucing tak makan salad mehhhh hehee

¶A.K.I¶ said...

wakakakak!!! pdn mke ko... 2 laaa... org mkn dl br tdo.. mcm ak~ habit yg bgs 2 taw!! nikmat nye double chesss dan bigmac! lunch ni nk g mam la.. ko mkn la bege dalam mpi ye!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

aku lapo ley je ajak ko makan~ tapi ko blanje ah~

SlacKerZ said...

lain kali nak makan dengan naqeeb r.. nnti bley dia pass aksesori burger tu kat aku.. hehe

SlacKerZ said...

aki.. aku nak big mac gak.. huhu..burger dalam mimpi tu skadar hiasan je.. sob2..

SlacKerZ said...

ayu, bukan aku x mau blanje ko, tp aku pon tgh sengkek.. burger pon mampu bli dalam mimpi je.. sob2..

Naz said...

mimpi jer?? hehehehehe... kan best kalo betul2...

NaqeebLukhman said...

buleh buleh......... cakap jer bila anytime........

tapi susah nak cari burger yang dimsak oleh awek yang cun melecun heheehe

kalau ada bagi tahu ek....

SlacKerZ said...

tu laa.. kalo aku tau kan naz, mesti aku x bungkus burger tu.. aku makan je kat cfe.. atleast xde r kempunan sgt.. sbb da makan dlm mimpi tadi.. hehe..

SlacKerZ said...

bgus.. nnti kalo free kte pekena burger sme2.. jgn pandang rengan kat gadis2 zmn skang.. sblh tgn msk burger sblh tgk pakai gincu.. jgn maen2 dgn dorang ni sume.. demi NL, nnti aku carikan awek jual burger yang cun just 4 u..