AdDicTed..

salam..

baru- baru ni aku perasaan.. ada satu benda da berubah dalam diri aku.. benda yang x bes lak tu.. aku jadi ketagih.. ssh lak tu nak stop.. mula2 memang ada hati nak berubah.. nak stop addict benda ni.. tapi ada lak membe yang layan aku.. lagi r susah nak stop.. las skali memang da addict secara berterusan..adoiii.. leceh tul la..

aku bukan la ketagih benda mrepek2..cume skang aku addicted kluar jalan2.. memang hidup sehari aku rase x mau dok kat u.. setiap hari aku kluar jalan kat luar.. dlu xdela trok sangat mcm ni.. ada brape hari tertentu je r aku kluar.. ini bley mati kutu aku dok dalam bilik.. aku rase hidup aku xde makna..mula kaki aku kne gatal2.. otak aku mula stop berpikir.. ble kluar je, baru aku rse segala penyakit tu hilang..camtu skali effek dia.. adeh.. ni sume bermula sejak ari sabtu lepas lagi...

sabtu lepas: g masjid india
ahad lepas: g mines
isnin: g tgk wayang karoke kat alamanda
selasa: g jusco blakong
rabu: g lepak azura smpai pagi
khamis: g lepak metro kajang
esok: tgk wayang

hmmm.. yang leceh nyer satu je r.. kalo lepak, tgk wayang n karoke sume ni x gune duit xpe gak..ni duit asyik kuar je..nak2 nyer aku ni pompuan.. pantang la pulak tgk perkataan "SALE".. mula la menyinggah, melencong, lalu membelek2 beg2, baju2 n kasut2 yang terdapat di kedai tersebut.. walaupon korang tgk aku ni semacam ganas, tapi x leh lari gak dengan benda2 tu sume.. mule r rse nak tinggal dalam shopping kompleks..  kalo bpak aku tokey balak xpe r gak..ada r maaf nyer.. ni silap2 las2 sem nnti mula la aku memperbanyakkan amalan pose sunat dan membeli stok maggi berkotak-kotak.. so, tu yang aku terpaksa gak tanam je la hasrat membeli brg2 tu sume...

aku ase ble karoke tu, sgala tension tesis n asignmen aku hilang di mata, jauh di hati.. mid sem da dekat.. lab tesis x siap2.. asigmen da bertimbun lagi tertunggak kat dalam fail.. tapi aku ni dok kluar je keje nyer..huh.. camne ni guyz?? korang ada x petua2 bernas lagi mujarab untuk penyakit aku ni.. haih...

tolongla (-.-)"

7 kritikan untuk post ini:

miSs Q™ said...

pehhh..
ni memang kaki jalan betol..
pusingpusing,tunggang tebalik,
mmg realiti pompuan mcm ni..

so, nasehat sy;
yok, shopping lagik!
(ni maknenya jgn stop oke?teruskan prjuangan anda)

papepon, kmu sgt kewl!hahah..
suke!suke!

SlacKerZ said...

haha.. ni yang rase nak bawak miss q gi shopping same ni.. tbe2 rse berkobar-kobar.. hahaha

miSs Q™ said...

hahahaha...
xley blaaa..

jom!jom!

cikwanik said...
This comment has been removed by the author.
cikwanik said...

tambah g 1 addctd 2 :-

bersuke ria makan makanan mcd

SlacKerZ said...

yup.. btol2.. x tau la nape baru2 ni asyik makan mcd tu.. mentang2 ada mcvalue yang tgh ari tu.. cikwanik jom g shopping skali dengan miss Q.. hehe..

cikwanik said...

haha.. bule bule

pesahnan untuk miss Q:

miss Q,, anda mahu sopping? window sopping? tiada yang sudi meneman? rogerlah kami.. hek3