Siapa Yang harus dipilih??

kisah ini bermula tentang kehidupan bro ni..
ada la seorang penjahat ni dengki dengan dia
so, penjahat ni tangkap 2 orang wanita yang penting dalam hidup dia
seorang awek dia yang amat jelita, ayu, menawan yang dia sayang lagi cinta
seorang lagi perempuan biase yang sangat bese tapi merangkap kawan baik bro ni
dia slalu tolong, sokong n bagi bantuan walau papepon yang terjadi

penjahat ni nak bunuh salah seorang
dia suruh bro ni pilih salah sorang untuk hidup
so, bro ni serba salah..
dia sangat sayang awek dia n at da same time dia terhutang budi dengan besfren dia ni..
so, dia mula mengalami sindrom gagal buat keputusan
dia bertanya pada awek nyer..
"sayang, nape saya harus pilih awak?"
" awak ni jangan jadi bodoh.. saya kan awek awak.. awak kan sayang saya.. da janji pulak tu taknak tinggalkan saya.. takkan awak nak biar saya mati perempuan tu hidup lak.. awak plih la saya.. saya sayang awak.. saya nak sehidup semati dengan awak..tolongla.."
pastu dia bertanya lak kat bestfren dia tu..
"weh, nape aku kne pilih ko?"

 pastu besfren dia menjawab dengan jawapan yang tenang...


pe jawapan besfren dia??
sape yang patut dipilih??
korang teka??
hmmmmm...



bersambung ..


9 kritikan untuk post ini:

naz said...

iini soal hati tidak siapa yang mampu menjawab:)

nadia.yusof said...

bestfren dia jawab : xpela, aku rela mati asal kau bahagia..

ceh, xnak jiwang karat lak... bestfren mmg selalu camtu.

Anonymous said...

besfren die jwb gni-ko plih je awek ko.kn td die ckp nk shdup smati ngn ko.korg 2 g la mati,bia aku sorg je idup.kmdn bkhwin ngn pnjht dn hdup bhgie hgga akhr hyt.bes kn ending ni:))hahaha:))

siv said...

aku suka anon punya jawapan,
aku sokong!

cikTi said...

ayyo.,

bikin saspen laa,.

SlacKerZ said...

actually kebanyakkan story mmg slalu si besfren ngade2 x mau diselamatkan seperti yang dioerkatakan oleh cik nadia yusoff..

tapi aku juga seperti cik siv, menyokong idea si anon.. kreatif menarik n puas ati..

muahahahaha....

SlacKerZ said...

saje je cik ti..

suspen ni seronok tau..

thanx 4 being my follower..

cikwanik said...

bes r endng mira

reen_sofee said...

bile nak sambung neh. tak sabar neh. hahah. follow follow. follow mine back ehh??