bila bz + mamai...

ari khamis ari tu
bz gler
ak terpaksa ke lab buat perawatan sampel
pastu ingat lpas lab tu
nak g jumpa lecturer + wat persiapan makanan utk jamuan+ beli tudung
aku jumpa lecturer sbb nak bagi ic n sijil spm kat dia
ingat lepas lab nak trus pegi jumpa dia
tp sbb sijil spm aku tertinggal kat bilik
aku pon rush balik bilik dulu baru g jumpa dia

dalam satu jam kemudian
aku pon berjaya settlekan sume benda
tinggal nak beli tudung je untuk jamuan
aku actually naek kete dengan membe aku
mse dalam kete ak tbe2 tgk kat tempat kaki
camne sliper jamban aku bley ada dalam kete ni..
plik2..
dari pagi tadi aku pakai sandel warna merah
tapi asal aku jumpa satu je
mne sebelah lgi
lpas puas aku cari
baru aku tau



aku salah pakai slipar..
sebelah aku pakai sandel, sebelah lagi aku pakai slipar jamban...
wakakakaka
ni msti aku tersalah sarung mse aku balik nak amik sijil spm td
nak rush sgt..
sampai tak perasan
korang bayangkan
aku pegi fak, jumpa lecturer, pegi beli makanan pakai macam ni:


 

korang jangan ingat aku ni x btul lak..
ni cuma kesilapan teknikal
hehe

moral: tgk dulu kasut yang korang sarung sebelum gi mana2... jangan main bedal je...


14 kritikan untuk post ini:

ina said...

hahaha.. klakar!

cikwanik said...

la fana..
ini ke kst yang silap tuh

juz wondering.. camne plak ko leh x pasan slipe sarung ngan sliper belakang tu?

banyak ngat pk sal tesis upenye neh

Mimie.Candy Cane said...

hahahaha.....lawak tol..aku pun pernah gak mcm tu.

boleh keluar makan ngan bf pakai selipar jamban yg paling buruk di muka bumi ni..

nasib baik leh wat muke tebal..huhuhu

Jawa a.k.a USERMODE said...

kah kah kah.... hadui... moral of the story, "walao bz mana pun dan rushing camner pun.. jangan abaikan kasut kamu" :P

Alynn Notnot said...

ade jgk kes camni ek? harharhar

Anonymous said...

aku phm prasaan ko fana..aku pnh gk..tp slmt g cfe je..sblh siper ijau aku,sblh ag siper meow..hahaha

SlacKerZ said...

tu la cik wanik..
aku pon pelik...
kalo salah pkai slipar kaler laen2 xpe gak..
ni sebelah slipar, sbelah lagi sandel tali blakang..
sdar2 aku tgk mcm org giler pkai ksut da.. hahaha

SlacKerZ said...

hahaha... mimie, bf ko prasan x ko nyer sliper tu??

aku pon stelah tau aku da trslh pkai slipar, aku wat muka tebal gak g shopping tudung..

hehehe..

SlacKerZ said...

yup jawa.. btul3..
tulah pengajaran kte untuk entry kali ni..
haha..

SlacKerZ said...

yup alynn...
ni kisah benar ni..
supaya kisah ini menjadi ikhtibar pada sume..


mcm tazkirah da..
huhu..

SlacKerZ said...

mira, sebaik g cfe..
kalo g klas, mesti kne gelak dgn dak2 ni..

Anonymous said...

hAhAHaHaa!!!
seyes lawak weyh,,tgelak ak,,
cmne ah leh g2 skali,,
mmg kne amk moral of da stry,,(^__^)
wtever,layannn!!!

SlacKerZ said...

hahaha... ko gelak ek anonymous.. tapi mmg klakar pun.. sbb dua2 slipar yang aku sarung tu mmg kontra abis... mmg macam orang tak btul da.. mula2 tu malu gak nak kuar kete.. tapi sbb ak da xde kasut lain aku pon buat muka bodo je.. hehe

mR.sYaH said...

terbaik!! xpelah skarang byk style baru.. hahah..