MembeBel SeteLah MemBisu

salam..

Ello u allz... da lme gler babeng da gua x berblogging.. rindu abis ckap kat korang.. yela.. dlu time blajar, dapat jaring baek punyer, mmg best layan blog ni.. tp ble da grad, dok kat umah, intenet lak xde, mmg rindu abis nak blogging..

tp kerinduan terubat jua pabile akhirnya gua ble broadband.. so kembali la aku mengaktifkan blik laman blog ni.. tp mungkin kisah hidup aku da lae skit da.. yela.. dlu aku lbih kpada environment blaja, hidup dgn geng2 jans sume tu tp kini aku da keje, hidup sendiri kat umah sewa sume tu, so mungkin korg akan dengar aku membebel mengenai alam hidup aku yg bru ni..

da brape lme aku tggl dunia blog ni da mcm2 hal da jd.. aku da brkrja, aku dok umah sewa, geng jans ada yg da kawen ( che je kot) ,n pling meninggalkan kesan, pmergian sahabat ,, pape pon aku akan trus membebel.. sbb ni blog aku kan.. n aku hrap korg ttap ske dgr aku membebel

k r beb.. gua nak blogwalking jap ni.. da lme da x singgah2 kat blog jiran tetangga..

wslm

p/s: Al- Fatihah kepada arwah sahabatku tercinta, Ratna Suffizahyanti, smoga roh beliau dicucuri rahmat..


1 kritikan untuk post ini:

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

thanks coz sudi baca entri aku . at least aku tau ada org lain yg blh faham kt tmpat aku skrg ni . aku dah buntu . aku dah tak tau macam mana lagi nak selamatkan hbgn ktorg ni . biarlah aku anggap mgkin dia bkn jodoh aku . memang org blh cakap cari je yg lain . ko blh dpt yg lgi baik dri dia . tapi kalau hati kta sntiasa ada dia, mcm mana kta snang2 blh lupakan dia n cari org lain . sori aku komen kat sini . pape pon thanks coz sudi share dgn aku . hope apa yg dh jadi akn buat kta jdi lbih kuat :)