mizz Blogging So Much..

Salam..

Cbe baca kat shout mix kat sblh kanan blog aku ini.. mesej daripada mira di mana beliau menyuruh aku mengupdate blog.. maaf cik mira.. lama sudah tak mengupdate..aku smemangnya sgt tringin mengupdate blog.. n walaupon sudah lama tidak post entry baru, tapi gua still blogwalking.. itu perkara yang x bley stop la..

ok.. why i stop update for a while?? bcoz....:

Exam week..
skrang ni plajar ukm sedang sibuk exam week.. aku n da gang mengamalkan prinsip studi gler pulon last minit.. kami tidak berstudi ketika studi week.. malah kluar berpoya2 dan menghabiskan masa memikirkan masa depan.. waktu kami serius studi adalah sehari sebelum exam.. ni mmg khusyuk studi tahap budak nerd matrik aku la.. n ble da malam mula la rase nak g rebus nota lecturer atau menguyah nota2 tersebut macam biskut sebab da x mampu nak ingat da.. tu la.. sape suh studi las minit .. padan muka aku.. wakaka..

Tesis
ye.. sedang orang lain suda mula stop pk pasal tesis aku stil terperangkap.. mana tak nyer baru dapat result.. so, baru nak analisis laa.. orang laen da bley relax da pk pasal viva.. haishhhh... i love tesis but tesis doesnt love me.. mangkuk ayun punyer tesis... huhu.. n viva aku ni pulak harus dihantar lepas exam.. ini kerana jika aku x antar, aku akan dikira geng extent... adoiii...leceh2..

Personel Problem
sume bende ni besela.. sape xde.. tapi benda2 ni sume buat aku da xde mood untuk mengupdate blog.. aku banyak menghabiskan masa dengan bermenung dan tidur.. macam la sume mslh bley selesai.. tapi aku stil xleh elak dari memikirkan masalah ini.. berdoa masalah segera selesai.. hmmmm.. disebabkan ini, aku bukan saje tidak mengupdate blog, malah mula mencancel akaun di Myrakan n Tagged.. pekah yang berlaku kepada diriku ini..

Hilang smangat
sejak kawan aku, cikwanik mengalami xcident, aku sdikit kehilangan smangat untuk berblogging.. ini kerana stiap kali aku berblogging aku akn tringat kat dia... tapi kini dia sudah sembuh dan pulih.. malah beliau siap bley mengupdate blog lagi.. so, aku pon rse aku pon patut mengupdate blog.. cme aku perlukan masa untuk memulihkan semangatku..

Xde idea
pendek citer ini lah sbb utama... xde idea... ble aku pk nak update blog je, xde idea.. asal xde idea je, nak update blog.. hoho ble dah xde idea, mula mood hilang,, kne tunggu ilham dtg, baru bley update..so, kalo korang ada idea lebih2 tu, cadangkan la kat aku.. bley kasi ilham kat aku.. hehe

klah guyz.. aku nak g sambung wat bende lain jap.. kalo ada mse seyes aku update.. n spnjang aku mengambil cuti tidak mengupdate blog ni, pe yang mampu aku katakan ialah..

"i really miss blogging so much..."

5 kritikan untuk post ini:

Anonymous said...

akhirnye update jge!!!ekekeke~~~

lumut said...

yeay!!welkam back!!!
kalau xde masalah dlm hidup kite..kite adalah org yg paling lemah..sbb kite tak ade kudrat langsung utk menyelesaikan masalah dan rasa susah..sbb kite xde mslh...so ade prob itu kemestian dlm hidup...

senyum slalu..=)

Alynn Notnot said...

welcome back!

SlacKerZ said...

trima kasih guyz... hidup blogging.. muahaha..

star_gazer said...

berpoya2 dan menghabiskn masa memikirkn masa depan?? err...masa depan?? seram lak dgr..ahaah