Mari berbreakfast..

Pagi2 lagi aku telah dikejutkan qilah..
aku yang berasa sakit kepala yang melayankan tesis sehingga tido 3 jam je pon brase aneh
dia ajk g breakfast..
mungkin itu satu yang normal bagi anda tapi tidak bagi aku
slalu nyer breakfast aku skali gus kre makan tgh ari n ptg..
bese r student..
nak jimat duit..
aku pon layankan aja..


haaa.. korang tgk gamba ni
korang jangan slh paham lak..
set Mcd breakfast tak jual nasi lemak dalam polisterin
n aku x tempah telur mata kerbau Mcd mcm kat gamba tu
aku n da gang dengan suka suki makan nasi lemak tepi jalan kat mcd
best x
sbnrnya ktorang nak bli air n cari tmpat duduk je
pastu mmbe ajak lepak mcd
bundle la
ktorang bayar service charge ape..
hehe


moral of da story: dont try this at home or other McD 
sbb da terang2 kat luar tu tampal sticker
"no outside food allowed"
sorry encik McD

3 kritikan untuk post ini:

Alynn Notnot said...

hahaha gila otai :))

SlacKerZ said...

Alyn, meh r join makan nc lmak kat McD.. hehe

cikwanik said...

wah

ni memang saiko neh